Πολιτική Επιστροφών

/Πολιτική Επιστροφών
Πολιτική Επιστροφών 2015-05-11T13:36:06+00:00

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τι ισχύει για Επιστροφές προϊόντων πριν επικοινωνήσετε μαζί μας

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 2 ημερών ( εκτός νωπών προϊόντων ) από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην διεύθυνση info@rodosmarket.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 22410.37670 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του rodosmarket.gr, Θεμιστοκλή Σοφούλη 107 85100 Ρόδος.
  • Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
  • Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη, εκτός κι αν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία «εγγύηση δωρεάν αλλαγής» οπότε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής βαρύνουν το rodosmarket.gr.